Boekhouder Bergen op Zoom

Jouw boekhouder Bergen op Zoom Sharon Smits Rushdiensten

Rush – Jouw boekhouder in Bergen op Zoom

Rush is een klein administratiekantoor in Bergen op Zoom. Het wordt gerund door boekhouder Sharon Smits. Ze vertelt zelf hoe ze ooit met Rush begon.

Contact

‘Zal ik het doen?’

Stelde ik aan mijn man Rudi voor en uit dat voorstel is Rush geboren. Mijn man was namelijk al jarenlang ondernemer en de bijbehorende administratie was niet bepaald zijn hobby. Zou hij een boekhouder in Bergen op Zoom zoeken om zijn administratie aan uit te besteden? Hij overwoog het. Tot mijn voorstel. Dat klonk hem als muziek in de oren.

Verdiepen in boekhouding

Ik had Personeel & Arbeid gestudeerd en was jarenlang re-integratieconsulent geweest, dus ik moest me echt even in de materie van boekhouding verdiepen. Dat deed ik en ik begon het steeds leuker te vinden. De ene na de andere cursus verslond ik en paste ik toe op de boekhouding van mijn man. Hé, hier kan ik ook andere ondernemers in Bergen op Zoom mee helpen, besefte ik na verloop van tijd. Dus dat deed ik. En dat doe ik nog steeds met veel plezier.

Gedreven ondernemers

Via mijn boekhoudkantoor Rush houd ik nu de administratie voor tal van zzp’ers bij. Allemaal gedreven ondernemers die hun energie het liefst zoveel mogelijk op hun passie richten en zo min mogelijk op randzaken zoals administratie. Dankzij Rush kunnen ze dat. Ik zorg dat alles klopt. Ik ben namelijk heel perfectionistisch en houd van structuur.

Geen zorgen over je administratie

Het leukst vind ik dat ik met mijn kennis jou als zzp’er kan helpen je administratie in goede banen te leiden. Of nee, leuker nog vind ik het als ik merk dat je me daar volledig in vertrouwt en je zonder zorgen over je administratie van het ondernemerschap geniet. Lijkt dat jou ook wat? Neem contact met me op, ik help je graag!

boekhouder bergen op Zoom Sharon Smits Rushdiensten

Antwerpsestraat 31
4611 AB Bergen op Zoom

Mobiel: +31 6 17 64 98 45
sharon.smits@rushdiensten.nl

KvK te Breda: 7347.6277

Privacy Statement

Snel contact? Whatsapp ons! WhatsApp Icon

 

Neem direct contact met ons op via:
WhatsApp Icon