Ambtelijk Secretaris Bergen op Zoom

Een ambtelijk secretaris helpt medezeggenschaps- en ondernemingsraden in adviserende en praktische zin bij de uitoefening van hun belangrijke functie. Denk aan het adviseren van de leden over de rechten en aandachtspunten rondom een instemmings- of adviesverzoek en het opstellen van de bijbehorende stukken

Medenzeggenschapsraad & Ondernemingsraad

Sharon Smits van Rush heeft in het verleden veel ervaring opgedaan met medezeggenschapsraden in het onderwijs. Deze ervaring gebruikt ze nu om MR’s en OR’s bij te staan in de rol van ambtelijk secretaris.

Wat doet een ambtelijk secretaris?

Een ambtelijk secretaris helpt medezeggenschaps- en ondernemingsraden in adviserende en praktische zin bij de uitoefening van hun belangrijke functie. Denk aan het adviseren van de leden over de rechten en aandachtspunten rondom een instemmings- of adviesverzoek en het opstellen van de bijbehorende stukken.

Ondersteuning nodig voor een OR of MR?

Ben jij opzoek naar een secretaris voor jouw Ondernemeringsraad of Medezeggenschapsraad? Neem contact met me op. Ik help je graag. 

Expertise ambtelijk secretaris onderwijs

Hoewel Rush ondernemingsraden in alle branches kan bijstaan als ambtelijk secretaris, is onderwijs het meest voorname expertisegebied. Rush kent de ontwikkelingen en belangen in deze dynamische wereld en adviseert de MR over belangrijke aandachtspunten rondom instemmings- en adviesverzoeken.

Antwerpsestraat 31
4611 AB Bergen op Zoom

Mobiel: +31 6 17 64 98 45
sharon.smits@rushdiensten.nl

KvK te Breda: 7347.6277

Privacy Statement

Snel contact? Whatsapp ons! WhatsApp Icon

 

Neem direct contact met ons op via:
WhatsApp Icon