Overige administratie

administratiekantoor zzp bergen op zoom

Administratie kan soms best complex zijn.

Complex én belangrijk. Een gevaarlijke cocktail, want als je per abuis iets niet helemaal goed of zelfs verkeerd doet, kan dat vervelende gevolgen hebben. Rush helpt je graag met diverse administratieve taken. We zetten ze even voor je op een rijtje.

Communicatie met instanties

Communiceren met instanties zoals de gemeente, belastingdienst of nutsbedrijven kan soms best lastig zijn. Je weet niet altijd precies waar je recht op hebt, wat al die moeilijke termen betekenen en hoe je jouw standpunt het beste kunt verwoorden. Rush helpt je erbij. We stellen de juiste mailtjes en brieven voor je op en helpen je optimaal op te komen voor jouw belangen.

Opstellen van cv’s en (sollicitatie)brieven

Rush heeft veel ervaring in sollicitatieprocessen. Als (kandidaat) werknemer of zzp’er kan een goede (sollicitatie)brief en een helder cv hét verschil maken tussen vooraan in de rij staan voor een toffe job, of achteraan aansluiten. Rush zorgt dat je vooraan in de rij komt te staan. We helpen je bij het opstellen van een top(sollicitatie)brief en een aantrekkelijk cv.

Opzetten boekhouding

Een goede basisadministratie is het halve werk. Als je administratie de juiste structuur heeft, heb je daar tijdens het doen van je boekhouding veel gemak van. Het voorkomt fouten en biedt je veel overzicht en inzicht. Rush zorgt voor het opzetten van je boekhouding zodat je er daarna zelf mee verder kunt, met of zonder hulp van Rush.

Image

Antwerpsestraat 31
4611 AB Bergen op Zoom

Mobiel: +31 6 17 64 98 45
sharon.smits@rushdiensten.nl

KvK te Breda: 7347.6277

Privacy Statement

Snel contact? Whatsapp ons! WhatsApp Icon

 

Neem direct contact met ons op via:
WhatsApp Icon